Leden

ZVC HINGENE.BE Kameraadschap is onze troef.

 

LIDMAATSCHAP ZVC HINGENE

Wens je lid te worden van onze club? Geen probleem. Je bent altijd welkom.

 

Spelende leden betalen €50/seizoen (verzekering, inschrijving competitie, ...)

Steunende leden betalen €10/seizoen

 

 

Spelende leden

 

Spelende leden zorgen mee voor de sportieve kant van onze vereniging, en dit is meteen ook het hoofddoel van onze club. Kandidaten kunnen zich steeds wenden naar onze bestuursleden. Het bestuur keurt op de eerstvolgende vergadering jouw kandidatuur goed. Wij vragen enkel dat de kandidaat-speler zich ten volle 100% geeft voor zijn club. Dit wil zeggen dat hij de duidelijke richtlijnen van het bestuur (gedragsregels, statuten) dient op te volgen.

 

 

Steunende leden

 

Zonder jou als supporter en alleen maar 10 spelers op het veld, dat zou het begin van het einde zijn. Ook jij bent een onmisbare schakel in het ganse voetbalgebeuren. ZVC Hingene doet daarom beroep op haar supporterskern en nodigt iedereen uit, die enigszins Hingene en het voetbal hoog in het vaandal draagt, om te supporteren voor de enigste zaalvoetbalclub uit Hingene in competitieverband.

 

Wie zich geroepen voelt om toe te treden als steunend lid of tot de “harde” kern tussen de supporters kan dit door een simpele mail te sturen naar zvchingene@gmail.com.

 

Gelieve volgende gegevens zeker te vermelden:

Naam + voornaam:

Geboortedatum:

Kinderen + leeftijd (dit is voor de Sint):

Adres + telefoonnummer/GSM:

Emailadres:

 

Zodra wij deze gegevens ontvangen hebben, zul je een ‘reply’ krijgen waarop gevraagd word om een contributie van €10,00 te betalen. Door dit lidgeld te betalen, kun je genieten van tal van voordelen (korting op merchandising, korting op activiteiten, etc. …)

 

ZVC Hingene bedankt jou alvast voor het vertrouwen in onze club.

 

© Copyright ZVC Hingene 2013. All Rights Reserved.